HalloVenn 2019, ei alternativ Halloween-feiring

HalloVenn 2019, ei alternativ Halloween-feiring

HalloVenn vert arrangert i Volda for ellevte året på rad! Også i år vert det i Volda Frikyrkje 31.oktober kl. 1745 - 1930. Påmelding inne i artikkelen. Det er behov for fleire hjelparar til dei ulike postane på arrangementet. Ta kontakt om du kan hjelpe til.

HalloVenn vert arrangert i Volda for ellevte året på rad. I fjor var det rundt 150 barn på denne festen, og vi gler oss til å arrangere HalloVenn nok ein gong!
Her får du kle deg ut, utan skremsel. Her får du godteri utan tigging. Og her får du vere med på mange aktivitetar utan at det er knep som går ut over andre.
Temaet på HalloVenn er «Gode vener», og mottoet er: «Alt de vil at andre skal gjere mot dykk, skal de og gjere mot dei.». Dette er gode  haldningar som vi alle kan lære mykje av. Vi ønsker at på HalloVenn skal barna trivast og vere gode mot kvarandre.
Arrangementet vil foregå i Volda Frikyrkje og det vil innehalde mange artige aktivitetar, godteri, mat og drikke, andakt og song. Og vi gler oss til å sjå mange artige, kule, søte, sprøe og koselege kostymer. Denne dagen må uhyggelege kostymer ligge igjen heime.

Alle barn 5 år (fødd 2014) til 4. klasse er hjarteleg velkomne! Dei som ikkje har begynt på skulen må ha med seg ein vaksen, og vi gjer oppmerksom på at foreldra har ansvaret for borna under arrangementet.
Meld deg på ved å bruke skjemaet under, eller tlf 917 88 950 (sms) innan tysdag 30.oktober om du vil vere med på HalloVenn. Ver snar, vi har begrensa plassar.
Inngangspengar: 50 kr (betaling når de kjem)
Arrangementet vert onsdag 31. oktober klokka 1745-1930 (registrering frå klokka 1730).
Då gjenstår det berre å ønske velkomen HalloVenn 2019!

Påmelding via skjema er dessverre ikkje lenger mogleg. Kontakt Kirsti på telefonnr 917 88 950